Cazare Sulina - Pensiunea Delta Miraj

Pensiunea Delta Miraj

Cazare in Sulina

Pensiune Sulina

Cazare Sulina in conditii de lux

Va invitam sa petreceti clipe de neuitat in universul mirific al Deltei Dunarii. Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu salupe sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina exterioara si multe altele. Accesul la plaja din Sulina (plaja cu cel mai fin nisip de pe tot litoralul Marii Negre) este asigurat de transportul local cu statie din fata pensiunii. Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea va ofera cazare in Sulina in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Toate camerele detin instalatii de climatizare.

Pensiunea Delta Miraj

Pensiunea Delta Miraj va asteapta cu o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite special pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Pensiunea dispune de un restaurant spatios dotat cu terasa. Meniu pensiunii noastre este bazat pe bucatarie traditionala romaneasca, in special dobrogeana si de sezon.

Pentru cei care doresc plimbari deosebite pe canalele Deltei Dunarii, organizam excursii cu Catamaranul PONTOON BOAT 25 sau cu salupe de viteza. Catamaranul dispune de un numar de 12 locuri si este ideal pentru plimbarile pe apa in Delta Dunarii sau pe Mare.

Rasarit de soare in Sulina in fata pensiunii Delta Miraj
Rasarit de soare din fata pensiunii

Piscina Delta Miraj este optiunea ideala pentru a-ti petrece zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, apa limpede precum cristalul, racoritoare, relaxare si muzica, o adevarata oaza de liniste .

Piscina pensiune Delta Miraj - Sulina

Seara de pe terasa amenajata la Dunare, puteti sa priviti un superb apus de soare. In fata pensiunii, pe malul Dunarii gasiti locuri de pescuit si un debarcader modern.

Cazare Sulina - Pensiunea Delta Miraj

Transfer gratuit la sosire si la plecare din pensiune. De asemenea pentru doritorii de plimbari pensiunea noastra va poate inchiria la preturi avantajoase biciclete.

Pensiunea noastra este locul ideal pentru a petrece concediul in Delta Dunarii, weekend-ul sau doar o partida de pescuit sau vanatoare. Fiind situata in orasul Sulina, pensiunea noastra este locul perfect de plecare in orice directie sau locatie din DELTA DUNARII.

Despre Sulina

Sulina este un oraş şi un port liber în judeţul Tulcea, Dobrogea, la extremitatea estică a României, în Delta Dunării, în punctul de vărsare al braţului Sulina în Marea Neagră. Sulina o populaţie de 4.601 locuitori. Sulina nu este legată direct de reţeaua de drumuri din România şi poate fi atinsă numai pe calea apei, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră. Sulina este oraşul din România situat la cea mai mică altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului mării. Oraşul se întinde de-a lungul Dunării, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept al Dunarii. La capitolul “istorie nescrisa” exista supozitia cum ca Sulina ar exista de prin sec. VI – VII inainte de Hristos, odata cu aparitia primelor colonii pe malul Pontului Euxin. Asadar cu aproximativ 2700 de ani vechime, ceea ce ar plasa Sulina intre cele mai vechi asezari situate pe teritoriul României.